About

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Met dit motto ga ik door in het leven. Noem mij maar gerust een Health Freak, Planet Saver of Animal lover, ik hoor het allemaal graag, als het maar bij mijn visie past.

Dromen van een betere wereld doe ik elke dag, daarom heb ik besloten, na heel lang twijfelen, om aan deze blog te beginnen. Geen paniek, je zult niet elke dag overdonderd worden met documentaires of artikels van hoe het er nu echt aan toe gaat in een slachthuis, dat laat ik aan de sociale media over. Maar ik zal jou wel een flinke portie gezonde recepten en tips meedelen, zodat het ook voor jou gemakkelijk en prettig wordt om een handje toe te steken aan het verbeteren van onze planeet en het redden van onze lieve diertjes. Hoe vettiger, hoe prettiger, ook al heb ik het hier enkel over de goeie vetten die je o.a. in avocado’s kunt terug vinden.

Maar laten we nu eventjes persoonlijk worden,

Aurély of curly, 27 jaar, ik ben een glutenvrije veganist, dierenactivist en optimist. Mijn vriend Pieter ( ook wel eens Ginger genoemd ) is een ecologisch gedreven, prachtig persoon die mij heeft geïntroduceerd in de ecologie. Sindsdien ben ik niet meer van de ecologische levensstijl weg te slaan. Kortere douches, meerdere lagen kledij in de winter en beter sorteren, dat heeft hij mij allemaal geleerd. En oh ja, ik rij nu al enkele maanden met een volledig elektrische auto.

Ik ben een zeer gedreven persoon en zou er alles aan doen om onze planeet te verbeteren. Samen met Ginger, gaan we je overdonderen met gezonde alternatieven voor in de keuken.

Hopelijk heeft dit je gemotiveerd om onze blog verder te ontdekken en we wensen je van harte welkom in onze groene keuken.

img_0028