Last day of the week Salad – Winter Edition

DSC_0456_Fotor.jpg


Het is vrijdag, de laatste dag van de week en morgen vertrekken we naar Utrecht voor … VeggieWorld ! De koelkast moet leeg natuurlijk, en daarom maak ik een salade van alle overgebleven groenten die het weekend niet zullen overleven.

De ingrediΓ«nten zijn ; Spinazie, broccoli, bloemkool, quinoa, linzen, rijstnoedels, rauwe champignons en walnoten. De dressing heb ik vrij simpel gehouden, enkel wat olijfolie, citroensap en zout en pepper. En als topping heb ik lekkere blauwe bessen gebruikt.


Ik probeer altijd zo weinig mogelijk weg te gooien. Het is zonde en bio groenten kosten ook veel, dus wil ik ze helemaal opmaken. Het kostte me geen tijd om deze lunch te maken. Enkel de quinoa heb ik gekookt, de linzen waren over van gisteren, die heb ik opgewarmd en de rijstnoedels heb ik gaar gekookt door ze kokend water te laten weken.
Een salade die boordevol vitamines zit en je maag vult voor de hele middag !


DSC_0454_Fotor.jpg


> Wat is jou favoriete seizoensgroente ?


Liefs,

Curly & Ginger

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s